FOTO NATJEČAJ VOLIM SVOJU ŽUPANIJU – Pobjednička fotografija “Slavonska polja” Željke Ivanović

Datum objave: 20. 7. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Foto natječaj „Volim svoju županiju“ petu godinu zaredom promovira ljepote hrvatskih krajeva, a velik odaziv prijavljenih fotografija pokazuje sve krajeve Hrvatske očima amaterskih i profesionalnih fotografa. Između gotovo tri tisuće prijavljenih fotografija, najviše je glasova prikupila fotografija iz Požeško-slavonske županije pod nazivom  „Slavonska polja“ autorice Željke Ivanović.

Župan Alojz Tomašević ugostio je autoricu pobjedničke fotografije te joj čestitao na uspjehu i uručio novčanu nagradu kao znak zahvale za uspješni fotografski prikaz ljepote županije. „Ova fotografija je dobila najveći broj glasova javnosti na razini Hrvatske, stoga čestitam na tome i zahvaljujem se što prenosite ljepotu naše županije. Ovo je ujedno prezentiranje Požeško-slavonske županije, na fotografiji vidimo „Zlatnu dolinu“ koja nas okružuje, a u tome polju se vidi rad ruku čovjeka koji živi Slavoniji. Čestitam na pobjedi i želim Vam još uspjeha u daljnjem radu i životu. Ova fotografija je ujedno i poziv ljudima da dođu, vide i dožive našu županiju, najljepšu županiju. Želim iskoristiti ovu prigodu da pozovem i ostale sugrađane koji se bave fotografijom da sudjeluju u natječaju, neka ovo bude dokaz da se i sam naziv „Volim svoju županiju“ može kroz jednu fotografiju pokazati. “rekao je župan Alojz Tomašević.

„ Fotografija je snimljena između Trapara i Gradca sasvim slučajno, prolazila sam tamo i zastala zabilježiti prizor. Prijavila sam se na natječaj s tri fotografije. Uspjela sam uz podršku obitelji, prijatelja i poznanika imati jednu pobjedničku fotografiju. Fotografija je bilo oko tri tisuće i sretna sam što je baš ova fotografija iz Požeško-slavonske županije pobijedila i dobila najviše glasova,“ rekla je Željka Ivanović.

IZVOR:pszupanija.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn