ERASMUS PROJEKT – Tehnička škola Požega domaćin mobilnosti u Hrvatskoj

Datum objave: 11. 11. 2021. | Kategorija: Društvo

POŽEGA- Agencija za mobilnost i programe EU odobrila je Tehničkoj školi u Požegi Erasmus+KA2 projekt školskog partnerstva. U projektu sudjeluju škole iz Estonije, Turske, Slovenije, Italije i Hrvatske a Tehnička škola Požega od 9. do 15. studenoga domaćin je mobilnosti u Hrvatskoj.

Agencija za mobilnost i programe EU odobrila je Tehničkoj školi u Požegi Erasmus+KA2 projekt školskog partnerstva, kojemu je opći cilj poticanje izvrsnosti i inovacija u obrazovanju, istražiti i primijeniti učinkovite inovativne metode učenja.U projektu sudjeluju škole iz pet zemalja: Estonija, Turska, Slovenija, Italija i Hrvatska, a Tehnička škola iz Požege kao jedan od sudionika, od 09. – 15. studeni, domaćin je mobilnosti u Hrvatskoj. Na prijemu u Velikoj vijećnici Županije održanom jučer prisustvovalo je oko 20-tak članova projekta koje je u ime Požeško-slavonske županije pozdravio je te poželio dobrodošlicu zamjenik županice Ferdinand Troha.
„Naša županija jedna je od najstarijih županija u Republici Hrvatskoj koja ima više od osam stoljeća dugu povijest, a ono s čime se također ponosimo je bogata povijest obrazovanja u našoj županiji. Vjerujem da je naša Tehnička škola dobar domaćin te vam želim da iz naše županije ponesete sa sobom lijepa iskustva.“ rekao je zamjenik Troha čestitavši svima na navedenome projektu.

TEKST: S. P/ PSŽ                 FOTO:PSŽ

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn