ENERGETSKA OBNOVA ZGRADE NK SLOGA – Ugovor potpisan, sljedeći tjedan počinju radovi

Datum objave: 16. 5. 2019. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA – Zgrada nogometnog stadiona u Novoj Gradiški još je jedan u nizu objekata u vlasništvu grada koji će, uskoro, zahvaljujući projektu energetske obnove, zasjati novim sjajem. Ugovor „težak“ 669.490,63 kuna potpisali su, u ime Grada, gradonačelnik Vinko Grgić, voditeljica projekta, direktorica Konzultantske tvrtke „Sintagma“ Senka Vranić i predstavnik izvođača radova, tvrtke „Spektar“, Goran Stokić.

„Energetska obnova zgrade nogometnog stadiona u Novoj Gradiški“ još je jedan u nizu projekata koji će izmijeniti poznatu vizuru grada. Riječ je o projektu vrijednom 669.490,63 kuna sufinanciranom sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 403.404,37 kuna, čiji je cilj smanjenje potrošnje toplinske energije od najmanje 69,32 posto. Radovi bi, dozvole li vremenski uvjeti, trebali početi slijedeći tjedan, na što su se, potpisom Ugovora, obvezali, u ime Grada Nova Gradiška, gradonačelnik Vinko Grgić, voditeljica projekta, direktorica Konzultantske tvrtke „Sintagma“ Senka Vranić i predstavnik izvođača radova, tvrtke „Spektar“ Rešetari, Goran Stokić.

Uz trenutno aktualne radove na energetskoj obnovi zgrade Doma kulture, očekivani početak radova na Društvenom domu, zgrada nogometnog stadiona i gradskog kluba „Sloga“ još je jedna u nizu zgrada u vlasništvu grada koja bi, za 10-ak mjeseci, trebala zasjati novim sjajem, te uz, značajnu energetsku uštedu, svojim korisnicima omogućiti i kvalitetniji rad i boravak. Uz novi, vanjski izgled, radove na povećanju toplinske zaštite krova, vanjskog zida i zamjenu vanjske stolarije, projektom energetske obnove zgrade nogometnog stadiona novogradiški će nogometaši ali i sportski gosti grada, dobiti uvjete kakvima se mogu pohvaliti i poneki prvoligaši.

TEKST: S. Tarbuk       FOTO: D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn