PROMO: ENERGETSKA OBNOVA ŠRC BUK – Radovi su vrijedni 550 tisuća kuna, a završetak se očekuje do 1. rujna ove godine

Datum objave: 22. 7. 2019. | Kategorija: Društvo

PLETERNICA/BUK – Gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić obišla je danas u Buku gradilište Športsko-rekreacijskog centra gdje traju radovi energetske obnove sportskog objekta tamošnjeg nogometnog kluba financirani iz europskih fondova. Ukupna vrijednost investicije je 550 tisuća kuna, a završetak radova očekuje se do 1. rujna 2019. godine.

Gradilište u Buku četvrto je gradilište vezano uz energetsku obnovu na području grada Pleternice, uz već tri gdje su radovi započeli, a u pripremi je još pet procedura javne nabave za drugih pet objekata i to u ovoj godini ili početkom sljedeće godine, kaže gradonačelnica Antonija Jozić.

“Ovdje u Buku radi se energetska obnova koja je vezana za izmjenu krova, fasadu, stolariju i ugradnju kotla na pelete. Ukupna vrijednost investicije je oko 550 tisuća kuna, a izvođač radova je lokalna tvrtka Gradnja Stehlik. Vjerujem kako će i nogometni klub Buk koji se natječe u prvoj županijskoj ligi biti zadovoljan nakon ove provedene rekonstrukcije. Osim toga, ovdje na području nogometnog stadiona u planu je još odraditi dio vezan uz rasvjetu pomoćnih terena i elektroinstalaciju u samom objektu. Rok za završetak radova je 1. rujna 2019,” naglasila je gradonačelnica Jozić koja je gradilište obišla sa svojim zamjenikom Domagojem Katićem.

U provedbi je i energetska obnova ŠRC u Kuzmici, Centra hrvatskih branitelja u Pleternici i Društvenog doma u Blacku. Slijedi nam obnova tri vatrogasna doma i dva društvena doma i to vatrogasni dom u Požeškim Sesvetama, vatrogasni dom u Sulkovcima te vatrogasni dom ovdje u Buku uz društveni dom u Bilicama, društveni dom u Zarilcu.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.“

TEKST: S. Pok      FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn