ENERGETSKA OBNOVA – Počinju radovi na obnovi područne škole u Vidovcima

Datum objave: 31. 8. 2016. | Kategorija: Društvo

IMG_3802

POŽEGA –  Gradonačelnik Vedran Neferović danas je posjetio Područnu školu u Vidovcima gdje su započeli radovi na energetskoj obnovi zgrade vrijedni 325 tisuća kuna s PDV-om.  Radovi će biti završeni do kraja mjeseca rujna.

“Grad Požega i dalje nastavlja skrbiti o vlastitoj imovini i zgradama koje su u našem vlasništvu, a ovdje konkretno u funkciji osnovnog školstva. Radove u  Područnoj školi u Vidovcima financira Ministarstvo graditeljstva, Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta i Fond zaštite okoliša. Radi se na uređenju fasade na zgradi i stolarije, a uredit će se i kuhinja u ovoj Područnoj školi. Paralelno se ide i na uređenje matične škole u Požegi na kojoj će se urediti pročelje.Kompletna investicija će biti oko pola milijuna kuna,” naglasio je gradonačelnik Neferović.

IMG_3816

Gradonačelnik je dodao kako je zadovoljstvo tim veće jer vrijedne poslove izvode požeške tvrtke, odabrane na javnim natječajima. “Unatoč namjerama pojedinaca koji žele etiketirati gradsku vlast da daje prioritet određenim tvrtkama, upravo se pokazuje suprotno jer radove na području grada rade Projekt inžinjering, Presoflex, Promet i druge požeške tvrtke,”rekao je gradonačelnik Neferović.

TEKST: S. P.       FOTO: D. K.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn