EKOLOŠKA KAMPANJA – Zelena čistka u Požegi 21. rujna

Datum objave: 19. 9. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Grad Požege se ove godine opet priključio najvećoj ekološkoj kampanji u Hrvatskoj – „Zelena čistka“, koja će se održati u subotu 21. rujna 2019. Uz djelatnike Grada Požege, akciji će se priključiti i Komunalac Požega, JVP i DVD Grada Požege, Hrvatske šume, Gradski muzej, Gradska knjižnica i čitaonica Požega, TZ Grada Požege, JU Sportski objekti Požega, te gradske osnovne škole – OŠ Antuna Kanižlića, OŠ Julija Kempfa i OŠ „Dobriša Cesarić“. Pozvani su i drugi građani.

Ove godine Grad Požega nastavlja s uključivanjem u najveću ekološku kampanju u Hrvatskoj – „Zelena čistka“, koja će se održati u subotu 21. rujna 2019. (subota). “Podupiranjem kampanje doprinosimo podizanju svijesti građana i omogućujemo aktivno uključivanje građana u rješavanje problema vezanih uz očuvanje okoliša. Ovim putem molimo gradske udruge, djelatnike gradskih ustanova i sve građane dobre volje da se odazovu ovoj akciji kako bi uspješno izvršili našu obvezu u sklopu ove kampanje i još bitnije – uredili zagađeni okoliš u našoj neposrednoj blizini,” poručuju organizatori akcije.

Okupljanje sudionika je u 8,30 sati na parkiralištu iza Gradske kuće, Trg Sv. Trojstva 1 u Požegi. Grad Požega osigurat će uključivanje komunalne službe u nabavu kontejnera za sakupljanje otpada, odvoz sakupljenog otpada na odlagalište otpada, kao i nabavu potrebnog ručnog alata i opreme za sudionike akcije – rukavice, vreće za smeće i ostalo.Ipak, iz praktičnih razloga, mole se sudionici akcije da, ako ju posjeduju, ponesu svoju opremu. Prijevoz sudionika akcije do lokacija koje će se uređivati je osiguran.

Za ostale informacije i detalje organizacije možete se obratiti službenici Grada Požege Mirni Šimunović, mirna.simunovic@pozega.hr T: 311 318. Na navedeni kontakt prijavite i vaše sudjelovanje u ovoj akciji.

TEKST: S. P.      FOTO: plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn