DVODNEVNI PLESNI SEMINAR U POŽEGI 13. i 14. LISTOPADA – Poziv voditeljima i plesačima plesnih skupina, grupa i ansambala!

Datum objave: 03. 10. 2018. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – U godini obilježavanja 70.-te obljetnice rada Hrvatski sabor kulture u suradnji sa Zajednicom kulturno-umjetničkih udruga Požeško-slavonske županije i Umjetničkom organizacijom Plesna radionica Ilijane Lončar Požega organizira dvodnevni seminar za voditelje i plesače plesnih skupina, grupa i ansambala pod nazivom “Asimetrični Jazz dance”, koji će biti održan 13. i 14. listopada 2018. u Požegi, u dvorani UO Plesna radionica Ilijane Lončar, Dubrovačka 65 a s početkom u 10 sati.

Voditeljica seminara je plesna pedagoginja, umjetnička voditeljica i koreografkinja Kornelija Kosanović Drvar. “Prvi dio radionice uključuje uvodno predavanje i kratku povijest jazz dance-a kao plesne tehnike, upoznavanje s osnovnim elementima te komparaciju s drugim plesnim tehnikama koje se provlače kroz jazz dance uz prikazivanje video snimaka. Drugi dio radionice stavlja naglasak na prezentaciju plesnih elemenata u prostoru koji bi se kroz trening, sekvence i slobodnu improvizaciju upotrijebili u nastajanju nove plesne točke. U nedjelju bi uslijedila izvedba radova sudionika seminara uz zajednički komentar voditeljice i izvođača. Srdačno pozivamo sve zainteresirane voditelje, plesače, koreografe i pedagoge da nam se 13. i 14.10.2018. pridruže u Požegi i pronađu novu inspiraciju za predstojeću plesnu sezonu!” pojasnila je detalje seminara Ilijana Lončar čija je UO Plesna radionica domaćin seminara.

Za sve dodatne informacije obratite Se putem e-pošte na ples@hrsk.hr ili telefonom: 01 4556 877; 095 4556 877.

TEKST: S. P.       FOTO: HSK

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn