DVODNEVNA EDUKACIJA – Za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi

Datum objave: 17. 4. 2019. | Kategorija: Gospodarstvo

POŽEGA – U organizaciji Hrvatske gorske službe spašavanja i Hrvatske gospodarske komore od 17. do 18. travnja u HGK – ŽK Požega ,Vukovarska 6 održat će se dvodnevna edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi.

Prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu (NN 130/17) sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti. Svi pružatelji turističkih usluga aktivnog i pustolovnog turizma dužni su istom se prilagoditi najkasnije do 3. prosinca 2019. godine.

Uvjerenje koje se dobiva završetkom ove edukacije jedno je od priznatih uvjerenja/certifikata za obavljanje određenih aktivnosti s popisa aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma. Cjeloviti popis usluga aktivnog i pustolovnog turizma, popis odgovarajućih uvjerenja odnosno certifikata i drugih uvjeta možete pronaći na službenim stranicama Sektora za turizam HGK.
Program sa satnicom predavanja možete pronaći na poveznici Program .(kontakt: Marko Dumančić, 034/620 021, mdumancic1@hgk.hr)

TEKST: S. P.      FOTO: TZ PSŽ

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn