DVD ZAKORENJE – Tradicionalna manifestacija “Dan otvorenih vrata” i druženje s osnovnoškolcima

Datum objave: 14. 5. 2019. | Kategorija: Društvo

ZAKORENJE – U prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Zakorenje danas je održana edukacija za djecu u sklopu manifestacije “Dan otvorenih vrata” koju ovo društvo organizira sedmu godinu zaredom. Cilj je motivirati djecu za sudjelovanje  u vatrogasnim aktivnostima i radu društva.

I ove godine vatrogasci iz Zakorenja ugostili su učenike iz Osnovne škole Dragutina Lermana Brestovac Područnih škola iz Zakorenja i Ivandola.Prigodnim riječima učenike i učitelje pozdravili su predsjednik DVD-a Slavko Lončarević i zapovjednik Vatrogasnog centra Općine Brestovac Alen Ugrin koji je s tajnikom društva Matejom Lončarevićem upoznao djecu s pravilnim postupanjem u slučaju nesreće te važnim brojevima. Učenici su razgledali Vatrogasni dom,vozila i opremu, potom su se družili uz sokove, slatkise i grickalice.

DVD Zakorenje ima vrlo uspješnu tradiciju rada sa djecom i mladeži nastupaju na vatrogasnim natjecanjima i kupovima i ostvaruju dobre rezultate a tome svjedoći mnoštvo pehara i medalja koje krase prostorije Vatrogasnog doma.

TEKST: S. P.        FOTO: DVD Zakorenje

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn