DRUGI UPISNI ROK – Najviše mjesta ostalo u Poljoprivredno-prehrambenoj školi Požega

Datum objave: 09. 8. 2022. | Kategorija: Društvo

POŽEGA –  U požeško-slavonskim srednjim školama najviše slobodnih mjesta u drugom jesenskom upisnom roku ostalo je u Poljoprivredno-prehrambenoj i Obrtničkoj školi Požega. Već po tradiciji, gimnazije više nemaju slobodnih mjesta.

Najviše slobodnih mjesta za upis ostalo je za drugi upisni rok u Poljoprivredno-prehrambenoj školi Požega (28). U četverogodišnjem zanimanju, za agrotehničara četiri, agroturistički tehničar sedam te prehrambeni tehničar šest slobodnih mjesta. U trogodišnjim zanimanjima po četiri mjesta ostala su za mesara i pomoćnog pekara, po jedno za pekara te tri za pomoćnog cvjećara.

Obrtnička škola Požega ima još 16 slobodnih mjesta za upis. Po dva učenika u trogodišnje zanimanje za stolara, zidara i soboslikara-ličilca, tri za tesara te sedam slobodnih mjesta ta modnog tehničara u četverogodišnjem zanimanju.

U Ekonomskoj školi Požega ostala su četiri slobodna mjesta za upise u drugi upisni rok i to tri za prodavača, trogodišnje školovanje, te jedno za Upravnog referenta – četverogodišnje zanimanje u Dislocirani odjel u Pleternici.

U Glazbenoj školi Požega ostalo je 11 slobodnih mjesta, 10 za glazbenika – pripremno obrazovanje u dvogodišnjem trajanju, te jedno za glazbenika, program srednje škole u četverogodišnjem zanimanju.

Samo su dva mjesta ostala slobodna za upis u drugom upisnom roku u Tehničkoj školi Požega i to u trogodišnjim zanimanjima. Po jedno, za strojobravara i elektromehaničara.

U Srednjoj školi Pakrac u četverogodišnjim zanimanjima ostalo je pet mjesta za upis u drugom upisnom roku za građevinskog tehničara, a u trogodišnjem četiri za fasadera i osam za stolara. Već po tradiciji Gimnazija Požega i Katoličke gimnazije u Požegi popunile su sva mjesta u prvom upisnom roku.

TEKST: S. P.              FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn