DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE: 30-godišnjak plinskim revolverom ozlijedio 18-godišnjaka

Datum objave: 21. 3. 2022. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Lipika kojeg se sumnjiči da je dana 18. ožujka 2022. iza ponoći u Pakracu u Bolničkoj ulici, ispred ugostiteljskog objekta počinio kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda u pokušaju“.

Naime, on je uporabom plinskog revolvera lakše ozlijedio 18-godišnjaka. Nadalje, temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru pretražen je ugostiteljski objekt i prostor u sklopu objekta gdje neprijavljeno boravi 30-godišnjak prilikom čega je pronađen plinski revolver s 14 spremnika plina, 418 plastičnih kuglica, dva spremnika za navedeni revolver te oko 70 grama cannabis marihuane.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz posebno izvješće kao dopunu kaznene prijave, predan pritvorskom nadzorniku. Protiv njega također slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, a uručen mu je i prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prebivalištu.

TEKST: S. P./ PU PS                FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn