DOM ZDRAVLJA PSŽ – Organizacija rada djelatnosti dentalne medicine na primarnoj razini

Datum objave: 27. 3. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Dom zdravlja Požeško-slavonske županije organizirao je rad dentalne medicine na način da će na svim lokacijama na kojima prema Mreži javne zdravstvene zaštite postoji ugovorna ordinacija dentalne medicine, raditi tim dentalne medicine sa svojom ugovornom sestrom.

“Svaki tim imati će dogovorenu zamjenu sa još jednim timom dentalne medicine u suprotnoj smjeni tako da će rad biti pokriven u dvjema smjenama. Na takav način svim pacijentima će biti dostupna dentalna zdravstvene zaštita u dvije radne smjene,” rekao je ravnatelj Doma zdravlja Požeško-slavonske županije Marijan Višaticki.

Uz rad ugovornih doktora dentalne medicine osniva se i dežurna ordinacija dentalne medicine ISKLJUČIVO ZA HITNE I NEODGODIVE pacijente u Požegi, na adresi, Vukovarska 29 u obliku dežurstva od 0 do 24 h i u radu navedene dežurne ordinacije raditi će svi ugovorni doktori dentalne medicine koji su imaju sklopljen ugovor s HZZO-om.

Na vratima svih ambulanti bit će na ulaznim vratima postavljene pisane obavijesti sa imenima dežurnih liječnika i brojevima fiksnih i mobilnih telefona za kontakt sa izabranim stomatologom odnosno broj dežurne dentalne ordinacije. Uz natpise na svim objektima Doma zdravlja, popis dežurnih stomatologa sa brojevima mobilnih telefona bit će postavljen i na mrežnim stranicama Doma zdravlja Požeško-slavonske županije www.dz-pozega.hr gdje će se pacijent prethodno morati telefonski kontaktirati sa liječnikom, a rješavati će se isključivo hitna stanja u stomatologiji.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn