DOM ZDRAVLJA POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE – Dva nova vozila za još kvalitetniju i bržu zdravstvenu uslugu

Datum objave: 19. 10. 2021. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Služba sanitetskog prijevoza Doma zdravlja Požeško-slavonske županije dobila je dva nova vozila vrijedna 650 tisuća kuna.

Služba sanitetskog prijevoza Doma zdravlja Požeško – slavonske županije dobila je dva nova vozila kojima će korisnicima usluga Doma zdravlja moći pružiti bržu i kvalitetniju zdravstvenu uslugu. U 2021. godini u matičnu zgradu Doma zdravlja Požeško – slavonske županije je uloženo preko 800 tisuća kuna, za izmjenu i sanaciju krovišta, gromobranskih instalacija te rekonstrukciju i sanaciju unutarnjih prostora, dok je vrijednost dva  nova vozila 650 tisuća kuna.

„Želio bih se, ispred Doma zdravlja Požeško – slavonske županije zahvaliti županici i Požeško – slavonskoj županiji,  što su prepoznali važnost Doma zdravlja te uložili znatna sredstva u poboljšanje njegova funkcioniranja. „Prije četiri godine vozni park bio je starosti 16 godina i 2 mjeseca, dok preuzimanjem još ova dva nova vozila dolazimo do granice od 6 godina i 2 mjeseca starosti.“ naglasio je ravnatelj Doma zdravlja Marijan Višaticki.

Županica Antonija Jozić uputila je posebne zahvale zdravstvenim djelatnicima i Doma zdravlja Požeško – slavonske županije, ali i ostalih zdravstvenih ustanova, za dodatne napore koje daju u pandemiji ali i za ostale izazove s kojima se nose u svakodnevnom radu. „Kako bi naši žitelji imali dostupnu i kvalitetnu zdravstvenu skrb, ulažemo u infrastrukturu, ali i u vozni park te sve ostale segmente zdravstvene zaštite. Čestitam ravnatelju na svemu onome što čini u radu Doma zdravlja. Ispred nas je još puno posla, ideja i projekta koje treba realizirati. Očekujemo puno mogućnosti i u sklopu višegodišnjeg financijskog okvira te Nacionalnog plana oporavka i otpornosti i nadamo se da  ćemo imati kvalitetne projekte koje ćemo moći aplicirati.“ – rekla je županica koja je uručila ključeve novih vozila djelatnicima Doma zdravlja Požeško – slavonske županije.

TEKST: S. P.          FOTO: psz

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn