DOBRA VIJEST ZA STUDENTE – Studentski vlak na relaciji Požega-Zagreb od sada se zaustavlja i u Novoj Gradiški

Datum objave: 05. 2. 2019. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA – Od ponedjeljka, 4.veljače, vlak 1740 na relaciji Požega-Zagreb i vlak 1741 Zagreb-Požega, zaustavljat će se na kolodvoru Nova Gradiška. Vijest je to koja će, prije svega, razveseliti studente koji će na cijenu karte moći ostvariti 50 posto popusta

Od ponedjeljka, 4.veljače, „studentski vlak“ zaustavlja se i u Novoj Gradiški. Riječ je o linijama 1740 i 1741, na relaciji Požega-Zagreb i Zagreb-Požega, koje, osim ljeti, prometuju nedjeljom i petkom. Vijest je to koja će, prije svega, razveseliti studente i njihove roditelje, jer, sukladno tarifnim propisima Hrvatskih željeznica, na cijenu karte moguće je ostvariti 50 postotni popust, što u konačnici iznosi 84.50 kuna za povratnu kartu.

U cilju uključivanja u projekt besplatnog prijevoza studenata, Grad Nova Gradiška voljan je preuzeti obvezu plaćanja, stoga, radi osiguranja i rješavanja problematike putničkog prijevoza na dobrobit sugrađana, pozivaju studente da iskažu interes i osobno se prijave u Ured za gradsku samoupravu, Odsjek za društvene djelatnosti, Trg kralja Tomislava 1, soba broj 38, II kat.

TEKST: S. Tarbuk     FOTO: Grad NG

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn