DO POČETKA NOVE KAZALIŠNE SEZONE NAVRATITE U KINO – Hit naslovi, pa onda i 5.Rendez-vous au cinema za dobar francuski osjećaj

Datum objave: 12. 9. 2019. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – POU M.A.Relković Nova Gradiška i ove će se sezone, dobrim naslovima, pobrinuti da vas “namami” u udobnost moderno opremljene dvorane Doma kulture. I dok čekate prvu kazališnu predstavu, 26.rujna, još jednu komičnu poslasticu Teatra Rugantino, navratite u kino. U četvrtak, 12., pa onda i u petak, 13.rujna, jer zašto ne pogledati i “Prevarantice s Wall streeta” s J.Lo i “Češljugara” s Nicole Kidman? Ako vam ni to nije dovoljno, od subote 14. do subote 21.rujna, na rasporedu je i 5. revija najboljih ostvarenja francuske kinematografije, Rendez vous au cinema, s čak šest, potpuno besplatnih naslova.

I dok novogradiški poklonici kazališta, sjećajući se sjajne prethodne, jedva čekaju početak nove sezone koju će, 26.rujna, službeno otvoriti “Sirena i Viktorija”, još jedna komična poslastica Teatra Rugantino, POU M.A.Relković i ostalim će se dobrim naslovima pobrinuti da vas narednih mjeseci, “namami” u udobnost moderno opremljene dvorane Doma kulture. Prava prilika čeka već ovih dana, u četvrtak i petak, 12. i 13.rujna, kada bi mogli navratiti u kino. Jer, zašto birati između dva sjajna filma, kada ih možete pogledati oba?

Prve su na rasporedu “Prevarantice s Wall streeta”, ekranizacija istinite priče dviju zaposlenica striptiz kluba koje udružuju snage protiv svojih klijenata-muškaraca s Wall Streeta, novom hitu Jenifer Lopez koja bi se, kako tvrde kritičari, ovom ulogom, možda mogla i okititi Oscarom. Dan kasnije, u petak, 13., pogledajte “Češljugara” još jedan hvaljen naslov nastao ekranizacijom istoimenog hit romana. Drama je to o terorizmu, umjetnosti, slikarstvu i kriminalu, s Nicole Kidman u glavnoj ulozi koja vas na kino platnu čeka u najbolje vrijeme, od 19.30.

Nije li vam i to dovoljno, pridružite se, već u subotu, 14.rujna, 5.reviji najboljih ostvarenja francuske kinematografije, jedinstvenoj i potpuno besplatnoj priči u organizaciji Kino mreže, koja istinskim filmskim znalcima donosi čak šest potpuno besplatnih naslova. Birajte između komedije, drame, dokumentarca, crtića ili filmskog klasika i na kratko osjetite ” joy de vivre”. I prije nego li se vidimo u dvorani Doma kulture, svakako navratite na službenu stranicu i provjerite što vas sve još kulturno-zabavnog očekuje narednih dana.

TEKST: S. Tarbuk     FOTO. plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn