DJEČJI VRTIĆI POŽEGA – Dan posvećen prirodi, zdravlju i druženju

Datum objave: 28. 4. 2018. | Kategorija: Društvo

park

POŽEGA – Prigodnim aktivnostima kojima su odali počast prirodi, zdravlju, plesu i zajedništvu Dječji vrtići Požega obilježili su danas četiri važna datuma u travnju – Svjetski dan zdravlja (7. travnja),  Dan planeta Zemlje (22. travnja),  Svjetski dan obnovljivih izvora energije (26. travnja) i Svjetski dan plesa (29. travnja).

Okupljanje i druženje počelo je u Gradskom parku kod Orljave, pored spomenika Nikoli Tesli gdje je mališane, tete i njihove roditelje pozdravio i požeški gradonačelnik Darko Puljašić. “Vrlo je važno da se upravo u vrtiću prave čvrsti temelji za buduće ljude koji će zdravo promišljati. Požega je lijep grad, puno zelenila i lijepih parkova i drago mi je da se djeca navikavaju biti u njima. Ne samo danas, sjetimo se našeg planeta svaki dan,” poručio je gradonačelnik.

DSC06454

Nakon druženja u parku gdje su bili pripremljeni i zabavni punktovi vezani uz četiri svjetska datuma – radionice, vježbališta i igraonice, vesela povorka prošetala je gradom do Trga sv. Terezije Avilske gdje su ih, kao osvježenje, dočekali prirodni sokovi, vrijedna donacija OPG Boić.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn