DJEČJI TJEDAN U PLETERNICI – Edukativno, kreativno i zabavno

Datum objave: 01. 10. 2021. | Kategorija: Susreti

PLETERNICA – Društvo naša djeca i Dječje gradsko vijeće, u suradnji s Gradom Pleternica, i ove godine organiziraju obilježavanje Dječjeg tjedna.

Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija i aktivnost posvećena djeci koja se uvijek održava u prvom punom tjednu listopada. Svojim programskim sadržajima i akcijama Dječji tjedan svake godine obuhvaća sve više djece i odraslih u gradovima i općinama gdje djeluju osnovna Društva „Naša djeca“.

Dječji tjedan u Pleternici otvorit će 4. listopada povorka djece kroz grad, a u 10,00 sati na Trgu bećarca planirana je predstava za djecu “Majstori”. Uslijedt će i druge aktivnosti na otvorenom poput programa na tržnici “Voće i povrće iz moga vrta”. U prostoru knjižnice održat će se radionica “Jesenska košara”, a posebna radionica bit će održana i u Interpretacijskom centru Terra Panonica.

U subotu, 9. listopada u planu je Dječji sajam udruga na sajmištu te nogometna utakmica NK Slavije i njihovih malih igrača te druge zabavne aktivnosti za najmlađe. U nedjelju je planiran izlet poučnom stazom Starac uz stručno vodstvo, a tijekom Dječjeg tjedna održat će se i druge popratne aktivnosti.

TEKST: S. P.               FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn