DANI SMIJEHA U PUO RELKOVIĆ – Besplatna dupla porcija Charlija Chaplina

Datum objave: 01. 5. 2019. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – U organizaciji Kino mreže i Hrvatskog audiovizualnog centra, diljem Hrvatske, u 30 neovisnih kina i 27 gradova, od 2.do 5.svibnja, bit će održani Dani smijeha. Ovogodišnjem, drugom izdanju jedinstvene manifestacije, besplatnim projekcijama klasika Charlija Chaplina, u četvrtak, 2.svibnja, od 19 sati pridružit će se i Pučko otvoreno učilište Relković Nova Gradiška

U godini u kojoj se obilježava 130. obljetnica njegovog rođenja, novo, drugo po redu izdanje manifestacije Dani smijeha u organizaciji Kino mreže i Hrvatskog audiovizualnog centra posvećeno je najvećoj zvijezdi nijemog crno-bijelog filma, genijalnom komičaru, glumcu, redatelju, scenaristu, kompozitoru i istinskom zabavljaču, Charliju Chaplinu.

Uz 30 neovisnih kina u 27 hrvatskih gradova, Danima smijeha u četvrtak, 2.svibnja od 19 sati ,pridružit će se i Pučko otvoreno učilište M.A.Relković Nova Gradiška, besplatnim filmskim projekcijama dva kultna Chaplinova naslova- Mališan i Useljenik. Ukoliko ste željni smijeha i istinski vrijedne kinematografije, vidimo se u novogradiškom kinu!

TEKST: S. T.       FOTO: plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn