DANI OTVORENIH VRATA EU PROJEKATA U POŽEGI – Dani otvorenih vrata EU projekata u RKR PANORA

Datum objave: 12. 5. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – U razdoblju od 13.5. do 17.5., u vremenu od 7:00 do 14:00, u prostorijama Regionalnog koordinatora razvoja Požeško-slavonske županija PANORA , Mesnička 1, Požega, održat će se „Dani otvorenih vrata EU projekata”.

Dani otvorenih vrata EU projekata” predstavljaju način na koji se Hrvatska i Požeško-slavonska županija (kroz ovaj angažman Regionalnog koordinatora razvoja Požeško-slavonske županije)  ove godine uključila u širu kampanju koju provodi   Europska komisija pod nazivom “Europe in My Region”, a čiji je cilj potaknuti  građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira diljem Europe.

“Ovo događanje je prilika u kojoj će se građani moći više informirati o projektnim aktivnostima PANORE, kao i o nadolazećim natječajima, javnim pozivima, načinima funkcioniranja pripreme i provedbe projekata i slično. Također, na ovom događanju su ove godine uključeni i naši partneri, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Požega,  koji će predstaviti svoje projektne aktivnosti, kao i ostale aktivnosti koje obavljaju pružajući usluge našim građanima. Osim toga, PANORA će se prezentacijama svojih djelatnika aktivno uključiti u „Dane EU fondova Veleučilišta u Požegi”, a koji će se održati 14.5.2019. godine.” pojasnila je ravnateljica RKR Panora mr.sc. Senka Horvat pozivajući sve građane, pojedince i skupine, da posjete „Dane otvorenih vrata EU projekata u Regionalnom koordinatoru razvoja Požeško-slavonske županije (PANORA)”.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn