DAN OTVORENIH VRATA NOVOGRADIŠKIH SREDNJIH ŠKOLA – Zašto upisati Gimnaziju Nova Gradiška?

Datum objave: 14. 5. 2019. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA – U okviru Dana otvorenih vrata novogradiških srednjih škola, „osmašima“ se, u svom najboljem svjetlu, predstavila i Gimnazija, stoljetna dama u kojoj se provodi eksperimentalni program „Škola za život“, škola prijatelj učenika.

Na službenom školskom letku 10 je razloga zašto upisati Gimnaziju Nova Gradiška, jer, svi, realno, ne bi stali na A4 format. Uvjerili su se u to na Danu tvorenih vrata novogradiških srednjih škola, učenici 8. razreda jedanaest lokalnih osnovnih škola, koji su navratili upoznati se sa svim što nudi najelitnija srednja škola u Novoj Gradiški. Upravo je to i osnovna ideja sada već tradicionalne manifestacije kojom se dama u godinama, „škola za život“s nedavno proslavljenih prvih 100, predstavila u najboljem svjetlu svojim budućim „brucošima“.

U okviru Dana otvorenih vrata „osmaši“ su imali priliku sudjelovati u radionicama informatike, engleskog, hrvatskog i njemačkog jezika, fizike, matematike i kemije, upoznati se sa školom, slobodnim i izvannastavnim aktivnostima, terenskom nastavom, odlascima na stručne ekskurzije i svim onim zbog čega Gimnazija i nosi prestižni status „elitne“ škole.

„Raduje nas lijep odaziv osmaša i ove godine i prilika da im kroz radionice i uvodno predavanje pokažemo „tko smo i što radimo“. Želimo da iz naše škole ponesu pozitvnu energiju kojom zrače svi naši učenici, a vjerujte i profesori“, upoznala je, uz izražavanje dobrodošlice svima koji se odluče upisati u Gimnaziju Nova Gradiška, pedagoginja Ljiljana Vidmar.

TEKST: S. Tarbuk       FOTO: F. S.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn