DAN OPĆINE VELIKA – Ove godine očekuju završetak vrtića i početak radova na bazenima

Datum objave: 28. 8. 2014. | Kategorija: Društvo

P1060581

VELIKA -Obilježen je Dan općine Velika već tradicionalno na blagdan svetog Augustina. Nakon svete mise u Župnoj crkvi u Velikoj održana je svečana sjednica Općinskog vijeća u Društveno – vatrogasnom domu.

Protekla godina, kako kaže, načelnik Općine Velika Vlado Boban obilježena je konačnom isplatom starog višemilijunskog duga 30. lipnja ove godine. “Posebno mi je drago da smo prema studentima uspjeli odraditi svih 50 stipendija. Nadam se da će ove godine biti završen i dječji vrtić. Investicija je 3.2 milijuna kuna gdje smo sami skoro 70 posto isfinancirali. Naravno dosta je toga ostalo i neodrađeno, ali ja se nadam da ćemo nakon izlaska iz krize sve to nadoknaditi – rekao je Vlado Boban.

S velikom pozornošću, naglasio je Boban, u Velikoj se prate i zbivanja oko početka radova na bazenima, a kako je 28. srpnja izdana građevinska dozvola očekivanja su da  će radovi krenuti u rujnu ove godine.

Na svečanoj sjednici su bili nazočni  župan Alojza Tomašević, saborski zastupnik Franjo Lucić, zamjenici gradonačelnika Požege Darko Puljašić i Mario Pilon, te ostali gradonačelnici i načelnici iz Požeško-slavonske županije.

TEKST: Tomislav Milanović     FOTO: T.Milanović

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn