DAN OPĆINE STARO PETROVO SELO – Cjelodnevni program i sadržaji za sve uzraste

Datum objave: 27. 6. 2019. | Kategorija: Društvo

STARO PETROVO SELO – Brojnim prigodnim sadržajima, u društvu pijatelja i dragih gostiju, mještani Općine Staro Petrovo Selo u petak će, 28.lipnja, obilježiti najvažniji dan u životu Općine. Bit će to prigoda za osvrt na učinjeno u protekloj godini te predstavljanje aktivnosti za slijedeće programsko razdoblje.

Najvažniji dan u životu Općine i blagdan Svetog Petra i Pavla, mještani Starog Petrovog Sela, ove će godine obilježiti do sad najbogatijim programom. Cjelodnevna proslava ispunjena brojnim prigodnim sadržajima među kojima će svatko moći pronaći ponešto za sebe, zakazana je za petak, 28.lipnja. Svečanost obilježavanja poćet će u prijepodnevnim satima okupljanjem gostiju u zgradi Općine.

Nakon polaganja vijenaca na spomen obilježju poginulim braniteljima uslijedit će svečana sjednica Općinskog vijeća uz dodjelu priznanja i zahvalnica zaslužnim pojedincima i ustanovama. Nakon službenog, formalnog dijela, ostatak dana rezerviran je za brojne zabavne sadržaje-napete sportske susrete, gastro natjecanje, kazališnu predstavu i cjelovečernji koncert. Poslijepodnevni dio programa drugu će godinu za redom, „otvoriti“ zanimljiva rukometna utakmica u kojoj će snage odmjeriti ekipe domaćina i slavljenika- Općine Staro Petrovo Selo i Grada Nova Gradiška.

Nakon rukometa, vrijeme je za nogomet, a tu je i natjecanje u kuhanju čobanca. U Općini su mislili i na najmlađe,koji će u Hrvatskom pučkom domu moći besplatno uživati u predstavi „Mačak u čizmama“. Po dobrom slavonskom običaju, cjelodnevna proslava završit će ne jednim, nego s čak dva koncerta-nastupom lokalne „Tkanice“, a potom i benda Tarapana. Staropetrovoselci vas čekaju s dobrodošlicom!

TEKST: S. T.         FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn