DAN OPĆINE STARO PETROVO SELO – Cjelodnevna zabava za male i velike, stare i mlade

Datum objave: 24. 6. 2020. | Kategorija: Društvo

STARO PETROVO SELO – S više prigodnih sadržaja, vodeći računa o interesima svih svojih mještana, Staropetrovoselci će u petak, 26. lipnja, proslaviti najvažniji dan u životu svake općine.

Uz poštivanje i pridržavanje propisanih mjera HZZJZ, vodeći računa o interesima svih svojim mještana, Staropetrovselci će u petak, 26. lipnja, brojnim prigodnim sadržajima, obilježiti Dan Općine. Događanja kojih je ove godine i više nego dovoljno, predviđena su za poslijepodne.

Sve počinje u 14 sati natjecanjem u kuhanju čobanca, koje će zavšiti službenim ocjenjivanjem i proglašenjem najboljih u 18 sati. U međuvremenu, od 17. sati bit će održana predstava ”Mačak u čizmama”, sadržaj koji će najviše razveseliti one najmlađe. Sve ostale, tijekom cijeloga dana očekuje zanimljivi Sajam zdrave prehrane koji domaćini organiziraju u okviru projekta ”Zdravi ljudi, zdrava općina”. Prava fešta počinje od 20.30. koncertom poznatog lokalnog benda Tkanica, nakon kojeg će na središnju pozornicu izići zvijezde večeri-jedinstveni tamburaški sastav pod utjecajem rocka – Gazde.

TEKST: S.T.       FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn