DAN OPĆINE ČAGLIN – Sajam udruga, tamburaški koncert i svečana sjednica

Datum objave: 11. 4. 2023. | Kategorija: Društvo

ČAGLIN – Dan Općine Čaglin ove će godine biti proslavljen Sajmom udruga koji će se održati 15. travnja od 13,00 sati na stadionu NK “Omladinac” te svečanom sjednicom Općinskog vijeća uz dodjelu priznanja u mjesnom domu u Milanlugu koja je najavljena za 17. travnja 2023. godine.

Općina Čaglin u suradnji sa svojim udrugama povodom Dana Općine 15. travnja 2023. godine organizira sajam udruga na stadionu NK Omladinac. Sajam će početi od 15,00 sati, i svaka udruga na svom će štandu predstaviti svoje aktivnosti. za sve posjetitelje osigurana je i besplatna degustacija lovačkog gulaša te od 17,00 sati nastup tamburaškog sastava “Satir”.

Proslava Dana Općine i blagdan zaštitnika svetog Alojzija Gonzage nastavit će se 17. travnja. U 9,30 sati bit će položeni vijenci kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima na groblju u Čaglinu. Nakon mise u crkvi sv. Alojzije Gonzage, u 11,00 sati u mjesnom domu u Milanlugu održat će se svečana sjenica Općinskog vijeća uz dodjelu priznanja zaslužnim pojedincima i institucijama.

TEKST: S. P.                 FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn