DAN NEOVISNIH KINA U NOVOJ GRADIŠKI – Kino mreža za 4.rođendan časti besplatnom projekcijom Karate kid-a

Datum objave: 06. 11. 2018. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – U srijedu, 7.studenoga, u okviru manifestacije Dan neovisnih kina, na platnu novogradiškog kina, potpuno besplatno, čeka vas Karate kid, jedan od najpopularnijih dječjih filmova svih vremena.

Dan neovisnih kina, jedinstveni filmski i kulturni događaj čiji je cilj jačanje i razvoj neovisnih kina i pokretanje nove kulturno-umjetničke i obrazovne ponude u lokalnim sredinama, ove će godine, uz kina u 43 grada i otoka diljem Hrvatske, biti obilježen i u Novoj Gradiški.

Riječ je o manifestaciji kojom Kino mreža kao organizator, uz financijsku potporu Hrvatskog audiovizualnog centra, nastoji skrenuti pažnju na značaj, vrijednost i ulogu neovisnih kina, kakvih je, u ovom trenutku u Hrvatskoj, 61, ali i proslaviti 4.rođendan. Učinit će to, a kako drugačije nego-filmom, i to sasvim posebnim filmom, kritičari kažu i jednim od najpopularnijih dječjih filmova svih vremena.

Želite li biti dio party-a, navratite u srijedu, 7.studenoga, u 19 sati do dvorane Relković i pogledajte Karate kid, priču iz 1984.godine o neprilagođenom dječaku koji kroz karate pronalazi hrabrost i odlučnost. I još nešto-riječ je o rođendanskom slavlju na koje ne morate nositi poklon, jer Kino mreža časti besplatnom filmskom projekcijom!

TEKST: S. T.     FOTO: plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn