DAN NAKON POPLAVE – Žurne službe, komunalna poduzeća i stručne službe Grada rade na uklanjaju šteta

Datum objave: 07. 6. 2021. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Za sve informacije oko prijave štete građani se mogu javiti u gradsku upravu, osobno ili na broj telefona 034-311-300.

Dan nakon nezapamćene poplave, uzrokovane velikom količinom oborinskih voda koja se u kratkom vremenu nedjeljnoga popodneva sručila s Požeške gore od Dervišage i Vidovaca u kojima je opet nastradao nogometni centar, preko Vranduka, središta grada i Jagodnjaka, do Drškovaca, prouzročivši veliku štetu, nastavljaju se uklanjati posljedice.

Nakon ranojutarnjeg sastanaka s gradskim žurnim službama te sastanaka Županijskog stožera Civilne zaštite, požeški gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić i njegov zamjenik dr.sc. Borislav Miličević obišli su spomenuta područja.Grad Požega će, rekli su gradonačelnik i njegov zamjenik, učiniti sve što je u njegovoj mogućnosti, sa svim svojim žurnim službama, komunalnim poduzećima i stručnim službama gradske uprave kako bi se posljedice poplave što prije sanirale. Očekuje se i pomoć Hrvatskih voda čiji je generalni direktor Zoran Đuroković jučer obišao poplavljena područja Požege, obećavši jasnu i bezrezervnu pomoć Gradu Požegi.

Za sve informacije oko prijave štete možete se javiti u gradsku upravu, osobno ili na broj telefona 034-311-300.

IZVOR:pozega.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn