CIJEPLJENJE U POŽEGI – Veliki odaziv građana

Datum objave: 10. 11. 2021. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Sportska dvorana “Tomislav Pirc” u Požegi danas je ponovo bila punkt za cijepljenje građana. U organizaciji Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, građani su se mogli cijepiti protiv bolesti COVID-19 bez prethodnog naručivanja.

Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije organizirao je danas u SD Tomislav Pirc za sve zainteresirane punoljetne stanovnike Požeško-slavonske županije cijepljenje protiv bolesti COVID-19 bez prethodnog naručivanja. Građani su iskazali veliki interes, a uz one koji su se sada odlučili na ovaj korak, mnogi su došli po drugu pa i treću t.z.v. booster dozu. Cijepljenje se provodilo cjepivom proizvođača Moderna i Pfizer.

Sutra, 11. studenog cijepljenje će biti organizirano u sportskoj dvorani u Pakracu, od 9 do 12 sati, a u subotu 13. studenoga u sportskoj dvorani u Pleternici, od 9 do 12 sati.

Uz zaštitu koje cjepivo pruža protiv bolesti COVID-19, cijepljeni prvom dozom moći će preko sustava e-Građani ili u nadležnom HZZO-u (zdravstveno osiguranje) zatražiti EU digitalnu COVID potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 84 dana od dana primitka cjepiva. Osobama koje su primile drugu dozu potvrda je valjana 365 dana. Više o digitalnim COVID potvrdama pogledajte na eudigitalnacovidpotvrda.hr.

TEKST: S. Pok               FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn