ČESTITKA ŽUPANA TOMAŠEVIĆA – Povodom Svjetskog dana učitelja

Datum objave: 05. 10. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Povodom Svjetskog dana učitelja, 5. listopada požeško-slavonski župan Alojz Tomašević uputio je čestitku.

Poštovane učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici, profesorice i profesori,
povodom Svjetskog dana učitelja, 05. listopada, želim Vam u ime Požeško – slavonske županije i svoje osobno ime, uputiti čestitke i poželjeti vam puno uspjeha i zadovoljstva u Vašem plemenitom zvanju.
Hvala Vam na svakodnevnom trudu, ustrajnosti i potpori koju pružate učenicima, kao i na tome što škole činite mjestima u kojima se djeca osjećaju dobrodošlima, ohrabrenima, sretnima i u kojima se prema svakom djetetu odnosi s dostojanstvom, omogućavajući mu tako da ispuni sav svoj potencijal.
Pred Vama je svakodnevno velika odgovornost da učenicima prenesete znanja koja će biti primjenjiva u svakodnevnom životu i prilagođena izazovima budućnosti. Pri tome, valja imati puno strpljena, ljubavi i entuzijazma bez kojih ne bismo mogli ostvariti najvažniji cilj, a to je da djeca imaju sretno djetinjstvo, kvalitetno školovanje te u konačnici perspektivnu budućnost.
Još jednom Vam iskreno čestitam Svjetski dan učitelja uz poticaj da i dalje ulažete trud i znanje u mlade naraštaje za kvalitetnu budućnost svih nas.
                                                                                                            Vaš župan Alojz Tomašević

IZVOR:pszupanija.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn