CENTAR ZA RAZVOJ VRIJEDNOSTI – Besplatne usluge i aktivnosti za bolju socijalnu uključenost i poduzetništvo osoba s invaliditetom

Datum objave: 26. 7. 2022. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Udruga Centar za razvoj vrijednosti ulaže velik trud u postizanje velikih, ali i svakodnevnih, malih promjena kako bi pružio podršku i osnažio osobe s invaliditetom. Sve su aktivnosti besplatne i dostupne osobama s invaliditetom s područja cijele Hrvatske obzirom da je omogućeno sudjelovanje online.

Udruga Centar za razvoj vrijednosti mali je tim pod vodstvom Marie Tomić Preiner, diplomirane psihologinje i socijalne radnice, a ujedno i osobe s cerebralnom paralizom, te ulaže velik trud u postizanje velikih, ali i svakodnevnih, malih promjena kako bi pružio podršku i osnažio osobe s invaliditetom.

U sklopu dva velika projekta: „Sigurno u samostalniji život“ i „Inkluzivno poduzetništvo + vještine za zapošljavanje = prevencija nezaposlenosti mladih osoba s invaliditetom“ udruga trenutno provodi brojne aktivnosti i pruža razne usluge:
– stjecanje vještina za zapošljavanje i samozapošljavanje, uključujući pisanje životopisa, radionice poduzetničkih vještina, crowdfunding i design thinking
– različite radionice iz područja psihologije, zdravstva i socijalne skrbi
– psihosocijalno i karijerno savjetovanje te psihoterapija
– upoznavanje s pravima iz sustava socijalne skrbi i pomoć pri ostvarivanju istih
– zabavne i rekreativne aktivnosti (Filmoteka, Grupa podrške uz kavicu, Wellness za moju ženstvenost i sl.)
– izrada portala za zapošljavanje osoba s invaliditetom
– pružanje podrške mladim poduzetnicima s invaliditetom
– radionice marketinga, financija i izrade poslovnog plana…

Sve su aktivnosti besplatne i dostupne osobama s invaliditetom s područja cijele Hrvatske obzirom da je omogućeno sudjelovanje online.

Sve informacije o ostvarivanje usluga koje su u ponudi moguće je dobiti na sara.czrv@gmail.com i senita.czrv@gmail.com, a vijesti o aktivnostima koje provodimo nalaze se na FB stranici udruge.

TEKST: S. P.            FOTO: centarvrijednost.com.hr

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn