BRZA REAKCIJA POLICIJE – Uhićeni počinitelji kaznenog djela razbojništva

Datum objave: 03. 6. 2023. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Brzom reakcijom policijskih službenika, (u roku sat vremena) od počinjenja razbojništva, na ulici, uhićen je 40-godišnjak koji se sumnjiči za kazneno djelo, kao i drugi 40-godišnjak koji se također dovodi u vezu sa počiniteljem kaznenog djela razbojništva.

Noćas, 3. lipnja u 00:56 sati policija je zaprimila dojavu da se na benzinskoj postaji na autocesti A3 dogodilo razbojništvo nad dvjema zaposlenicama u dobi od 59 i 22 godine.Naime, počinitelj je ušao u prodajni prostor benzinske postaje gdje je uz prijetnju oružjem prisilio zaposlenice da mu daju novac, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru. U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba.

Brzom reakcijom policijskih službenika, (u roku sat vremena) od počinjenja razbojništva, na ulici, uhićen je 40-godišnjak koji se sumnjiči za ovo kazneno djelo, kao i drugi 40-godišnjak koji se također dovodi u vezu sa počiniteljem kaznenog djela razbojništva. Prilikom postupanja prema navedenim osobama, policijski službenici su primijenili sredstva prisile, a prilikom uhićenja počinitelji su vrijeđali policajce, u vezi čega slijedi optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Također, protiv obojice 40-godišnjaka policija podnosi kaznenu prijavu za kazneno djelo razbojništvo.

TEKST: S. P.              FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn