BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA – Potpisani ugovori za program PUMA u 2019. godini

Datum objave: 11. 2. 2019. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – Brodsko posavska županija u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca 13. godinu zaredom provodi Program usavršavanja managera PUMA. Ovogodišnji ugovor vrijedan 50 tisuća kuna potpisali su Danijel Marušić, prvi čovjek Županije i Bernard Jakelić, zamjenik glavnog direktora HUP-a.

Brodsko posavska županija u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca od 2006.godine provodi Program usavršavanja managera/PUMA, suvremeni sustav kontinuirane edukacije i stručnog usavršavanja koji je, u prethodnih 13 godina prošlo 1999 polaznika.

Program se odvija kroz deset mjesečnih cjelodnevnih seminara i usmjeren je prema poduzetnicima, direktorima, vlasnicima i djelatnicima tvrtki s područja Brodsko posavske županije, kao i nadarenim studentima slavonskobrodskog Veleučilišta i Sveučilišta Josip Juraj Strossmayer iz Osijeka, doprinoseći razvoju gospodarstva i poduzetničke klime, prepoznavajući specifične teme prisutne u praksi određenih tvrtki i podneblja, stvarajući kod polaznika čvrstu i široku bazu specifičnih znanja i vještina usmerenih na razvoj gospodarstva i poduzetništva.

Potpisnici ovogodišnjeg ugovora vrijednog 50 tisuća kuna-župan Danijel Marušić i zamjenik glavnog direktora HUP-a Bernard Jakelić, složili su se kako, unatoč činjenici što financijski iznos programa nije velik, njegov učinak je značajan jer se uspjeh temelji na znanju.

“Edukacije u okviru programa PUMA usmjerene su na opće i generalno znanje iz područja menadžmenta, marketinga, upravljanja projektima i specifičnih regulativa kojima je moguće podići učinkovitost i kvalitetu upravljanja u vlastitom poslovanju, što primjećuju i polaznici, ocjenjujući predavače i program visokim ocjenama” naglasio je prilikom potpisivanja ugovora zamjenik župana Stjepan Bošnjaković.

Zadovoljstvo programom usavršavanja managera, uz zahvalnost Brodsko posavskoj županiji na višegodišnjoj potpori, istaknuli su i Ivica Kožul, generalni direktor tvrtke Kožul d.o.o i Ivica Sarić iz Regionalnog ureda HUP-a Osijek

TEKST: S. Tarbuk   FOTO: bpz.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn