BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA: Obilježavanje Dana broja 112 – Virtualna donacijska utrka za pomoć Banovini

Datum objave: 10. 2. 2021. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – Ne želeći prekidati desetogodišnju tradiciju, Ravnateljstvo civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova i Brodsko-posavska županija, u prigodi Dana broja 112, unatoč i usprkos koroni, organiziraju virtualnu donacijsku utrku za stradale u potresu pod nazivom „Doniraj kilometre za Banovinu”. Službeni početak događaja je u četvrtak, 11. veljače u 11,02 sati, a utrka će trajati do ponoći 14. veljače.

Ravnateljstvo civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova i Brodsko-posavska županija, i ove će godine, unatoč i usprkos koroni, 11. veljače, organizirati virtualnu donacijsku utrku za stradale u potresu pod nazivom „Doniraj kilometre za Banovinu”. Nastavak je to desetogodišnje tradicije obilježavanja Dana jedinstvenog europskog broja 112 rekreativnim trčanjem građana i pripadnika žurnih službi, a u utrci će, osim trčanjem, biti moguće sudjelovati i hodanjem kao i vožnjom bicikla na 5 km.

Virtualna utrka službeno starta 11.2. u 11,02 sati i trajati će do 14.2. do 24,00 sata. Za sudjelovanje u utrci ne naplaćuje se startnina, a Brodsko posavska županija će, od svakog sudionika rekreativnog trčanja, hodanja i vožnje biciklom, otkupiti kilometre po cijeni od jedne kune. Cjelokupni iznos bit će uplaćen za pomoć Petrinji, Sisku, Glini i okolici na poseban račun Vlade Republike Hrvatske. Trčali ili ne, stanovnicima na potresom pogođenom području možete pomoći i on-line kartičnom uplatom donacija na poveznici: https://donacijemfin.gov.hr/

TEKST: S. T.         FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn