BOKSAČKI KLUB GRACIANO – Ilija Marijanović brončani u Splitu

Datum objave: 08. 3. 2020. | Kategorija: Sport

POŽEGA – U dvorani KK Split na Gripama u subotu je završilo Pojedinačno prvenstvo hrvatske u boksu za mlađe seniore. Predstavnik BK Graciano Ilija Marijanović nastupio je u kategoriji do 64 kg u kojoj je bilo ukupno prijavljeno sedam boksača.

Ždrijeb je htio da Ilija već u prvom meču za protivnika ima iskusnog i favoriziranog Marka Dorjana iz Delnica, višestrukog prvaka i osvajača medalje na Europskom prvenstvu.

“Vjerovali smo da možemo pobijediti ako Ilija nametne svoj stil i ako zatvara protivnika. Problem je bio kontra gard protivnika i renome koji je imao kod sudaca. Prve dvije runde prošle su u totalnoj Ilijinoj dominaciji. Dobro je i snažno pogađao. U trećoj rundi malo je posustao i runda je bila dosta izjednačena. Čekali smo odluku sudaca i kada je Ilija proglašen pobjednikom medalja je bila tu. Rezultat suđenja je bio 3:2. U polufinalnom meču Ilija je htio sve završiti odmah i ulazio u dosta izmjena udaraca sa Goranom Miočićem iz Zadra.Nije se dovoljno branio od udaraca koji nisu bili jaki ali su bili brojni.Neizvjesno je bilo do kraja o čemu govori i rezultat 3:2 za Miočića,” ispričao je trener Željko Krpan s napomenom da su ipak sretni jer su u Požegu donijeli medalju.

TEKST: S. P         FOTO: Ž.K.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn