BELCANTE KONCERT MARTINE TOMČIĆ I SANDRE BAGARIĆ – Najljepši pozdrav ljetu u gradskom parku

Datum objave: 01. 6. 2022. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Želite li na pravi način zakoračiti u vikend, ovaj petak, 3.lipnja, obavezno navratite do naljepše novogradiške pozornice na otvorenom gdje vas, u okviru manifestacije Volim ljeto i kulturu, očekuju Martina Tomčić i Sandra Bagarić s jedinstvenim koncertom pod nazivom BelCante

Nakon što su grad već posjetili Nina Kraljić i Zoran Predin, manifestacija Volim ljeto i kulturu, sjajna priča POU M.A Relković, Turističke zajednice i Gradske glazbe Nova Gradiška, nastavlja se prema najavljenom programu. Želite li, stoga, na pravi način zakoračiti u vikend ovaj petak, 3. lipnja, obavezno navratite do najljepše gradske pozornice na otvorenom i uživajte u koncertu pod nazivom BelCante.

Riječ je o najljepšem mogućem glazbenom pozdravu ljetu za koji će se, čarobnim glasovima, pobrinuti sopranistica Sandra Bagarić i mezzosopranistica Martina Tomčić uz klavirsku pratnju Darka Domitrovića. Program sastavljen od popularnih arija iz opera, opereta i mjuzikla odveset će vas na čarobno putovanje i podsjetiti na brojne dobro poznate teme poput Nessun dorme, Carmen, O sole mio, Weberovih “Mačaka”, ali i Tijardovićeve Male Floramy i Kabiljove Jalte, Jalte, stoga se u 21 sat svakako “nacrtajte” kod Tri gracije. Nakon BelCante uvoda zabava se nastavlja do dugo u noć uz glazbu DJ Luje.

TEKST: S. Tarbuk               FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn