BARANJA U ZAGREBU NA CVJETNOM – Izložba ”DODIR baRAnJe”

Datum objave: 12. 4. 2021. | Kategorija: Susreti

BELI MANASTIR – Turistička zajednica Baranje organizirala je “Dodir baRAnJe” – izložbu fotografija baranjskih autora, koja će od 16. do 30. travnja ove godine biti postavljena na Cvjetnom trgu u Zagrebu.

“Fotografija govori više od tisuću riječi, pa smo se na ovaj način odlučili prezentirati ljepote Baranje te motivirati Zagrepčane i njihove goste kako bi posjetili regiju između Dunava, Drave i granice s Mađarskom, te u njoj proveli pravi hedonistički odmor,” pojasnili su organizatori.

Ispod svake od 20 fotografija bit će postavljen natpis s objašnjenjem na hrvatskom i engleskom jeziku te QR kod koji vodi na stranicu TZ Baranje kako bi posjetitelji mogli pronaći detaljniju turističku ponudu. Fotografije autora Nenada Milića, Dubravka Franjina, studia Romulić&Stojčić, Maria Đurkića i Zvonimira Jankovića u večernjim će satima biti osvijetljene ”na solarni pogon”.

U organizaciji ove izložbe, uz TZ Baranje, sudjeluju TZ Bilje-Kopački rit i TZ Draž, a izložba je samo jedna od aktivnosti ovih neformalno udruženih turističkih zajednica. Vidimo se na Cvjetnom!

TEKST: S. P. / TZ Baranje         FOTO: TZ Baranje

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn