ANTONIJA JOZIĆ, KANDIDATKINJA HDZ-a ZA ŽUPANICU: Uz pobjednički tim, ustrajnim radom do rezultata

Datum objave: 23. 4. 2021. | Kategorija: Društvo

ČAGLIN – Nakon što ju je kao kandidatkinju za funkciju prve županice Požeško slavonske županije nedavno potvrdio i prvi čovjek stranke, predsjednik Vlade RH, Andrej Plenković, uspješna gradonačelnica Pleternice, Antonija Jozić, u izbornu je utrku, uz podršku kolega načelnika i gradonačelnika,simbolično krenula iz Čaglina, potvrđujući važnost ravnomjernog razvoja cijele županije.

Uspješna gradonačelnica Pleternice, Antonija Jozić, kandidatkinja HDZ-a za funkciju prve županice Požeško slavonske županije, u izbornu je utrku, simbolično, krenula iz Čaglina, potvrđujući tako važnost ravnomjernog razvoja cijele županije.Kao potpora bili su nazočni svi kandidati HDZ-a za gradonačelnike i općinske načelnike na području Požeško-slavonske županije: predsjednik Županijskog odbora HDZ-a i kandidat za gradonačelnika grada Požege prof.dr.sc. Željko Glavić, kandidatkinja za gradonačelnicu Pleternice Marija Šarić, kandidatkinja za gradonačelnicu Pakraca Anamarija Blažević, kandidat za gradonačelnika Lipika Vinko Kasana, kandidat za gradonačelnika Kutjeva Josip Budimir, kandidat za načelnika općine Velika Dario Ivković, kandidat za načelnika općine Kaptol Mile Pavičić, kandidat za općinskog načelnika Jakšića Ivica Kovačević, kandidat za općinskog načelnika Brestovca Zdravko Mandić te kandidat za općinskog načelnika Čaglina Dalibor Bardač.

U ime domaćina, potez su i kandidaturu pozdravili čelni čovjek Općine Čaglin, načelnik Dalibor Bardač i predsjednik ŽO stranke, dr.sc.Željko Glavić, ističući kako je ovo prilika za podsjećanje na sve učinjeno u prethodne četiri godine, ali i nastavak pozitivnih trendova kroz koje HDZ želi pokazati kako nije i neće zaboraviti ni jedan kutak županije, jer, kako kaže i glavni izborni slogan, “sada je bitno.”

“Čaglin kakav je danas, novo je mjesto u odnosu na ono od prije četiri godine. Potvrda je to svega onoga što su naši načelnici i gradonačelnici napravili u prethodnom mandatu, dokaz poštenog i odgovornog upravljanja sredinom, ali i nastavak posla koji je pred nama “, rekao je kandidat za gradonačelnika Grada Požege, prvi HDZ-ovac Požeško slavonske županije, dr.sc. Željko Glavić.

Zahvaljujući kolegama na podršci, Antonija Jozić, uz koju je bio i kandidat za zamjenika županije Ferdinand Troha, u izbornu utrku za prvu županicu Požeško slavonske županije kreće ambiciozno, ponosna na sve što su do sada učinili HDZ-ovi načelnici i gradonačelnici. “Kampanja je na početku, no naš rad je kontinuiran, Vidi se to kroz impresivne rezultate mojih kolega načelnika i gradonačelnika, ali i jednako impresivne programe za nove mandate. Prije 4 godine kada smo dobili povjerenje birača za upravljanje svim gradovima i općinama u Požeško-slavonskoj županiji krenuli smo ambiciozno želeći uhvatiti korak s razvijenim dijelovima Lijepe naše. Danas, argumentirano mogu reći da smo u tome uspjeli. Zahvaljujući promišljenoj razvojnoj politici i politici znanja, pravilno smo i stručno koristili EU fondove, ali i vladine mjere na nacionalnoj razini kao i lokalne potencijale,” naglasila je Jozić.

“Nažalost, u drugoj polovici naših mandata zahvatila nas je pandemija koja je donijela globalnu krizu – krizu koja još uvijek traje. U toj krizi Hrvatska demokratska zajednica je pokazala svoju odlučnost, a mjerama vlade RH u našoj županiji je očuvano 12.000 radnih mjesta. Trendovi, posebice oni u povećanju broja zaposlenih za gotovo 1.500 u posljednjih 5 godina kao i povećanje broja rođene djece, govore u prilog politikama koje smo provodili u suradnji s Vladom RH. Fiskalnom decentralizacijom omogućeni su nam veći prihodi proračuna, europskim fondovima smo izgrađivali poduzetničku, komunalnu, odgojno obrazovnu, društvenu infrastrukturu, razvijali smo gospodarstvo i brinuli o gospodarstvenicima, a sačuvali naše proračune za naše najmlađe, za vrtiće, školstvo, studente, sportaše, umirovljenike, udruge. Naš program bit će predstavljen u vremenu ispred nas. Ono što nudim je ustrajni rad, a s njim će doći i rezultati. Naglasak našeg programa je na gospodarstvu, poljoprivredi, obrazovanju, zdravstvu i prometnoj povezanosti. Najvažniji segment našeg programa su ljudi jer sve ovo što činimo, činimo zato što na prostoru naše županije želimo zadržati mlade, našim obiteljima stvoriti okruženje za odgoj njihove djece, starijim sugrađanima dostojnu zlatnu dob, a hrvatskim braniteljima pokazati i dokazati da je ovo Hrvatska za koju su se borili i koju su obranili devedesetih godina prošloga stoljeća. Ovaj pobjednički tim želi nastaviti dalje i više graditi županiju u kojoj će se ugodno i kvalitetno živjeti. Ono što nudim je ustrajni rad, a s njim će doći i rezultati.Vjerujem da je to prepoznato kod onih zbog kojih to i činimo, naših sugrađana, svih žitelja Požeško-slavonske županije, kao i da ćemo opet dobiti njihovo povjerenje”, rekla je na startu izborne utrke kandidatkinja HDZ-a za županicu Požeško-slavonske županiju Antonija Jozić.

TEKST: Simonida Tarbuk        FOTO: Dorian Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn