ADVENT U POŽEGI – Od 4. prosinca klizalište na Sportsko-rekreacijskom centru

Datum objave: 02. 12. 2021. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Tradicionalna predblagdanska manifestacija ove se godine u Požegi održava od 27. studenoga do 31. prosinca. Pod sloganom “Kad Požega zasvjetluca” na nekoliko lokacija Požežane očekuje niz kulturnih i zabavnih događaja. Najavili su to na konferenciji za novinare zamjenik gradonačelnika dr. sc. Borislav Miličević i direktorica ureda TZ Grada Požege Silvija Podoljak.

Klizalište, koncerti, radionice, sajam i susreti dio su ponude ovogodišnjeg Adventa u Požegi. I ove godine svi većina malih ali i velikih Požežana s nestrpljenjem očekuje početak rada klizališta koje je smješteno na Sportsko – rekreacijskom centru kao dio „Adventa na Rekri“, a otvara se 4. prosinca.

Adventsko vrijeme je uvijek posebno. To je vrijeme ljubavi, mira, zajedništva, vrijeme kada nitko ne bi trebao biti sam. Stoga me posebno veseli da su vrijedne ruke djelatnika turističke zajednice i njihovih suradnika pripremile puno događanja u našem gradu. Sve naše sugrađane, i one najmlađe i one najiskusnije, pozivam da u zajedništvu provedemo ovo adventsko vrijeme,”rekao je zamjenik gradonačelnika Borislav Miličević.

Advent u Požegi predstavila je direktorica Ureda TZ Grada Požege Silvija Podoljak. “Pod pokroviteljstvom Grada Požege i u organizaciji Turističke zajednice očekuje bas bogat program na nekoliko lokacija u gradu. Najsnažniji fokus ove godine smo stavili na najatraktivniji dio, a to je Advent na Sportsko – rekreacijskom centru od 4. prosinca do 6. siječnja. Pozivamo vas sve na otvorenje klizališta koje će se održati u subotu, 4. prosinca u 17 sati, a cijena ulaznice je 10 kuna za termin od 30 minuta” poručila je Podoljak. Božićni sajam i ove je godine u šetališnoj zoni od  21 do 24. prosinca, a šetališna zona, već po tradiciji bit će i prostor za zajednički doček Nove godine. Dječji doček Nove godine uz igre za djecu,djeda Božićnjaka i vatromet održat će se na Sportsko-rekreacijskom centru.

TEKST: S. Pok             FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn