ADVENT U PLETERNICI – Vikend ispunjen sadržajima za sve uzraste i čarolijom rasplesane Zimske bajke

Datum objave: 09. 12. 2019. | Kategorija: Susreti

PLETERNICA – Advent u Pleternici za nadolazeći vikend nudi sadržaje za sve uzraste, od Dana grada za starije osobe, Dječjeg dana grada do čarobne Zimske bajke u izvedbi pleterničkih mažoretkinja.

Dan grada za starije osobe sa sadržajima koji će razveseliti i osobe zlatne dobi, ali i one mlađe održat će se u četvrtak, 12. prosinca, u novoj multimedijalnoj dvorani koja je u samo nekoliko dana nakon svečanog otvorenja već pokazala i dokazala opravdanost izgradnje. Početak programa je u 10,00 sati. Sadržajno i primjereno uzrastu Dan grada proslavit će i najmlađi. Dječji dan grada održat će se u petak, 13. prosinca u prostoru knjižnice s početkom u 12,00 sati.

Već tradicionalno Mažoretkinje grada Pleternice u blagdansko vrijeme svojim sugrađanima poklanjaju dašak čarolije i ljepote plesnog pokreta. Tako će biti i ove nedjelje,15. prosinca kada će u školskoj sportskoj dvorani elegantne rasplesane pleterničke princeze,uz Božićni koncert, ispričati i otplesati svoju Zimsku bajku. Početak je u 18,00 sati, ulaz je slobodan i svi ste pozvani.

TEKST: S. P.         FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn