ADVENT U PLETERNICI – Sveti Nikola i motomrazovi razveselili mališane i podijelili više od 400 slatkih poklona

Datum objave: 03. 12. 2021. | Kategorija: Društvo

PLETERNICA – U prigodi blagdana sv. Nikole, uoči o obilježavanja Dana grada Pleternice, motomrazovi i sveti Nikola darivali su mališane pleterničke matične osnovne škole i područnih škola.

Dobru tradiciju koja traje već nekoliko godina, pleternički motoristi nastavili su i ove godine. Veselu manifestaciju organizirali su uz veliku podršku pleterničke gradonačelnice Marije Šarić i njenog zamjenika Domagoja Katića, a puno oduševljenja izazvao je i bijeli djedica sa svojim veselim pomoćnicama. Klinci i klinceze zahvalili su na najljepši način – veselim iskrenim dječjim smijehom.

Njihov Grad pripremio im je još puno lijepih iznenađenja, kaže nam gradonačelnica Šarić. “Svake godine trudimo se da našim osnovnoškolcima, djeci od prvog do četvrtog razreda osiguramo male, slatke poklone. I ove godine pripremili smo više od 400 poklona i dijelimo i s našim Bullsima, vilenjacima i sv. Nikolom. Nakon matične škole posjetit ćemo i sve područne škole kako bi svatko dobio svoj paketić uoči našeg Dana grada. No, prilika je da pozovem sve na sutrašnje otvorenje Bećarskog šora u 17,00 sati – zbivanje koje smo odgodili zbog lošeg vremena prošli vikend.”

“Od sutra kreće veselje i na toj lokaciji, imat ćemo brojne nastupe kulturno-umjetničkih društava, prezentacije rada naših udruga te uz živu glazbu i jaslice provest ćemo ovo blagdansko vrijeme u zajedništvu, na otvorenom prostoru, u skladu sa svim epidemiološkim mjerama. Ono što nas čeka svake nedjelje to su naši vilenjaci u Terra Panonici koji od 16 sati organiziraju program za najmlađe, predstavu za svu dobru djecu za koju smo opet pripremili male, slatke poklone. Dođite i uživajte s nama u našim manifestacijama,” pozvala je gradonačelnica.

TEKST: Sanja Pok            FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn