ADVENT IZ DAVNINA – Čarobni Ivanin svijet u središtu grada

Datum objave: 13. 12. 2020. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – U sivoj godini koja je već na isteku, Slavonski Brod nastavio je stvarati priču Adventa iz davnina kako bi i ove godine u gradsko blagdansko uređenje ulio novo svjetlo adventskog ugođaja inspirirano Ivaninim „Pričama iz davnina“.

Za razliku od prethodne godine, ovogodišnje uređenje Adventa iz davnina donijelo je nove bajkovite i zanimljive elemente na prostor glavnog gradskog Trga koje svim građanima daje poseban doživljaj došašća. Prostornim pripovijedanjem Ivaninih priča na Korzu je stvorena oaza čarobnog Ivaninog svijeta iz davnina pa se tako može doslovno ušetati u slikovnicu ili susresti neke od poznatih likova ove spisateljice.
Da priča adventa bude još ljepša, ove godine Slavonski Brod nudi i online izdanje Adventa iz davnina također osmišljenog kao spoj motiva iz priča Ivane Brlić-Mažuranić i blagdanskog ugođaja, a koje svojim posjetiteljima svakoga dana u 12 sati nudi posebno iznenađenje. Svi građani aktivno mogu sudjelovati u online iznenađenjima Adventa iz davnina koristeći #adventizdavnina.

IZVOR: slavonski-brod.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn