3. NOGOMETNI TURNIR “VIDOVCI 2018¨” – Tri dana druženja i sportskog nadmetanja

Datum objave: 22. 6. 2018. | Kategorija: Sport

nas

VIDOVCI – U organizaciji NK Dinamo Vidovci- Dervišaga a pod pokroviteljstvom Grada Požege, treću godinu u Vidovcima se održava nogometni turnir mladih igrača u tri dobne kategorije, U12, U10 i oni najmlađi U8. Turnir je danas svečano otvoren, a utakmice se igraju do 24. lipnja.

Turnir je ove godine okupio 600-tinjak djece u čak 52 ekipe iz 5 županija.Svoje nogometno umijeće pokazat će najbolje ekipe iz Požeško-slavonske županije te iz Brodsko- posavske, Vukovarsko – srijemske , Virovitičko – podravske i Zagrebačke županija. Prigodnim riječima sve nazočne pozdravio je potpredsjednik NK Dinamo Dervišaga Marinko Marić. “Dragi sportski prijatelji, gosti, roditelji i djeco, čast mi je pozdraviti vas na 3. turniru mladeži Vidovci 2018. Drago mi je da smo se okupili kako bi i ove godine obilježili naše sportsko prijateljstvo koje traje već dugi niz godina, a ovdje je danas za nas u Vidovcima doživjelo kulminaciju,” rekao je Marić.

nn

 

Turnir je otvorio požeški gradonačelnik Darko Puljašić.” Čestitam organizatorima:NK Dinamo Vidovci -Derviša koji već treću godinu zaredom ostvaruje zapažen rezultat. Jer, ne bi ovdje bila 52 tima da se ljudi ovdje dobro ne osjećaju, da se u gradu Požegi ne igra ovako dobar, kvalitetan nogomet.. Vjerujem kako će netko od ovih mladih koji su danas ovdje za nekoliko godina slavno nositi boje Hrvatske, kao što su ih nosili sinoć. Uživajmo u nogometu, uživajmo u sportskom nadmetanju, neka najbolji pobjedi,” rekao je gradonačelnik Puljašić.

nnnn

Unatoč hladnom i kišnom vremenu,seriju utakmica danas su otvorili mlađi pioniri, igrači rođeni 2005. godine i mlađi, u subotu, 23. lipnja igraju limači, igrači rođeni 2007. godine i mlađi, a nedjelja 24. lipnja rezervirana je za igrače rođene 2009. godine i mlađe. Za najuspješnije ekipe i igrače osigurane su vrijedne nagrade.

TEKST : S. Pok     FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn