26. OSJEČKI PROLJETNI SAJAM – Poziv zainteresiranim tvrtkama

Datum objave: 14. 1. 2019. | Kategorija: Gospodarstvo

OSIJEK – Županijska komora Osijek organizira nastup hrvatskih tvrtki na 26. Osječkom proljetnom sajmu od 1. do 3. ožujka 2019. godine na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku. Rok za prijavu zainteresiranih tvrtki za izlaganje na zajedničkom prostoru na sajmu koji će dijelom sufinancirati Hrvatska gospodarska komora je 20. siječnja 2019. godine.

Osječki proljetni sajam – sajam poljoprivrede i prehrane održava se svake godine u ranom proljetnom terminu, na početku novog sjetvenog ciklusa. Cilj je promicanje poljoprivredne proizvodnje, proizvoda, usluga i tehnologija u proizvodnji i preradi hrane, jačanje ruralnog razvoja, te podrška ukupnom gospodarstvu naše regije.

Sajamska priredba programski obuhvaća proizvodnju sjemenskog i sadnog materijala, ratarstvo, povrtlarstvo, ekološku poljoprivredu, hortikulturu, voćarstvo, šumarstvo, strojeve i opremu za poljoprivredu i šumarstvo, stočarstvo, pčelarstvo, opremu za pčelarstvo, kemiju u poljoprivredi, prehrambene proizvode, trgovinu, obrtništvo i ostalo. Uz predstavljanje roba i usluga gospodarstvenika, obrtnika i OPG-ova, Sajam je i prigoda za prezentaciju i razmjenu iskustava jedinica lokalne samouprave, lokalnih akcijskih skupina, tematskih asocijacija i udruga.

Opširnije o Sajmu i načinu prijave možete pronaći OVDJE

TEKST: S. P.     FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn