16. ZIMSKA PRODUKCIJA – Plesom kroz život

Datum objave: 27. 1. 2022. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar pripremila je 16. zimsku produkciju pod nazivom “PLESOM KROZ ŽIVOT” koja će se održati 29. i 30 siječnja u Gradskom kazalištu Požega u četiri izvedbe. Premijerne izvedbe 29. siječnja moći će se gledati i putem video prijenosa uživo na YouTube kanalu Ilijane Lončar.

Nakon duge dvije godine bez publike u kazalištu koja je prije pandemije uvijek u velikom broju dolazila na naše produkcije te nakon posljednjeg online izdanja, Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar pripremila je 16. zimsku produkciju pod nazivom “PLESOM KROZ ŽIVOT” koja će biti usklađena s važećim epidemiološkim mjerama.

“150 plesača svih uzrasta biti će razdijeljeno u ukupno 4 termina izvedbe kroz A i B program ( dvije premijerne i dvije reprizne) kako bi  naša vjerna publika uspjela uživati u novim koreografijama plesača ( 3 – 17 godina). Subotnje premijerne izvedbe moći će se gledati i putem video prijenosa uživo na YouTube kanalu Ilijana Lončar. Tako ćemo obuhvatiti i one naše štovatelje koji još nemaju Covid potvrdu ili neki drugi važeći dokaz o preboljenju ili testiranju koji će biti potreban za ulazak u Gradsko kazalište Požega. Također, će nas na taj način pratiti i dio naših plesačica koje su nažalost u samoizolaciji ili izolaciji.” pojasnila je Ilijana Lončar

PROGRAM A ( PREMIJERA )
29. siječnja 2022. (subota) u 11 sati
PROGRAM B ( PREMIJERA )
29. siječnja 2022. (subota) u 18 sati
——————————————-
PROGRAM A ( REPRIZA )
30. siječnja 2022. (nedjelja) u 11 sati
PROGRAM B ( REPRIZA )
30. siječnja 2022. (nedjelja) u 18 sati

Epidemiološki slobodnih mjesta u kazalištu više nema, no pratite produkciju na YouTube kanalu Ilijana Lončar.

TEKST: S. P.                   FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn