16. ZIMSKA PRODUKCIJA – Maštom u ples, plesom kroz život

Datum objave: 29. 1. 2022. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – U Gradskom kazalištu Požega, UO Plesna radionica Ilijane Lončar predstavila je 16. zimsku produkciju pod nazivom “Plesom kroz život”. Ljubav prema lijepom pokretu, maštovitost i kreativnost pokazalo je 150 plesača u dobi od 3 do 17 godina.

I ovogodišnju zimsku produkciju već po tradiciji, oblikovali su plesači svojim prijedlozima, maštom i kreativnom energijom. Plesni kreativci pod stručnim vodstvom vrsne koreografkinje i pedagoginje Ilijane Lončar izveli su 12 koreografija.

“150 plesača svih uzrasta biti će razdijeljeno u ukupno 4 termina izvedbe kroz A i B program ( dvije premijerne i dvije reprizne) kako bi  naša vjerna publika uspjela uživati u novim koreografijama plesača ( 3 – 17 godina). I ovog puta bavili smo se temama koje su prilagođene uzrastu, otvorili smo svijet mašte kako bi pokazali beskrajne mogućnosti dječje kreativnosti i stvaralaštva.” rekla je Ilijana Lončar.

Zbog epidemioloških mjera, premijerne izvedbe 29. siječnja mogu se gledati i putem video prijenosa na YouTube kanalu Ilijane Lončar. a reprizne izvedbe su 30. siječnja i to u dva termina – od 11,00 i 18,00 sati.

TEKST: S. Pok            FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn