13.HRVATSKO NATJECANJE PLESAČA SUVREMENOG PLESA MIA ČORAK SLAVENSKA – Požeški plesači u Gala večeri nagrađenih

Datum objave: 09. 12. 2019. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar zadovoljna se vratila s 13.hrvatskog natjecanja plesača suvremenog plesa Mia Čorak Slavenska održanog u Zagrebu u organizaciji Hrvatske glazbene mladeži. Požežani su se predstavili s 5 solo plesača u svim dobnim kategorijama.Petar Galović i Iva Marjanović odabrani su za nastup u Gala večeri nagrađenih plesača.

Plesali su: Petar Galović, Iva Marjanović, Marta Matošević, Hana Krpan i Anamarija Jakoubek. Svi su naši plesači hrabrim i nadahnutim izvedbama u koreografiji i mentorstvu plesne pedagoginje Ilijane Lončar bili zapaženi, a najuspješniji prema odluci stručnog žirija u sastavu: Zaga Živković, Desa Virant, Jasna Čižmek Tarbuk, Mirjana Preis i Ana Jurić bili su Petar Galović i Iva Marjanović koji su odabrani za nastup u Gala večeri nagrađenih plesača.

Uspjeh je tim veći jer su na natjecanju sudjelovala djeca i mladi koji su učenici umjetničkih plesnih škola iz cijele Hrvatske. Ovo je još jedna potvrda upornog i predanog rada UO Plesne radionice Ilijane Lončar u području kreativno – suvremenog plesnog odgoja djece i mladih koji traje punih 20 godina.

TEKST: S. P.       FOTO: UO PR Ilijana Lončar

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn