12. NOĆ KAZALIŠTA – I ove godine veliki broj sudionika

Datum objave: 19. 11. 2020. | Kategorija: Kultura

ZAGREB/ POŽEGA – Izazovna epidemiološka situacija u kojoj se nalazimo, nije spriječila kazališta i domove kulture u gotovo 50 gradova, da i ove godine sudjeluju u pripremi programa manifestacije Noć kazališta 2020.

Dvanaesta manifestacija Noć kazališta, koju organizira Narodno sveučilište Dubrava, održat će se 21. studenoga 2020. godine. Noć kazališta jednodnevna je manifestacija posvećena scenskim i izvedbenim umjetnostima Kazalište toga dana postaje glavnim mjestom susreta, dijaloga, druženja i novih spoznaja kako umjetnika i kazališnih djelatnika tako i publike. Toga dana kazališta daruju izvedbe, ali i otvaraju svoja vrata publici pa, rušeći na trenutak iluziju kazališta, produbljuju vezu koju publika ima s onima koji za nju igraju i mjestom na kojem to rade. Izazovna epidemiološka situacija u kojoj se nalazimo, nije spriječila kazališta i domove kulture u gotovo 50 gradova da i ove godine sudjeluju u pripremi programa Noć kazališta 2020.

Program Noći kazališta 2020. objavljen je na internetskoj stranici manifestacije noc-kazalista.com , gdje se mogu pronaći sve pojedinosti o programima uključenih sudionika.

Ove godine, organizator manifestacije omogućio je praćenje svečanog otvaranja u izravnom prijenosu putem Interneta, a koje će se moći pratiti na sljedećoj poveznici: Svečano otvorenje Noći kazališta
Povodom Noći kazališta, predstava Cigla Gradskog dramskog kazališta Gavella moći će se besplatno pogledati na:
Predstava “Cigla” – Gradsko dramsko kazalište Gavella Predstava “Cigla” – Gradsko kazalište Gavella.

TEKST: S. Pok       FOTO: Noć kazališta

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn