ZLATNA KUNA ZA 2016. – Priznanja HGK najuspješnijim požeško-slavonskim poduzetnicima | Slavonski.hr

ZLATNA KUNA ZA 2016. – Priznanja HGK najuspješnijim požeško-slavonskim poduzetnicima

Datum objave: 08. 12. 2017. | Kategorija: Gospodarstvo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Gospodarsko vijeće Županijske komore Požega danas je  na svečanoj sjednici uručilo plakete “Zlatna kuna”  malim, srednjim i velikim poduzetnicima u Požeško-slavonskoj županiji  za uspješno poslovanje i doprinos razvoju zajednice u 2016. godini.

Plakete su dodjeljne na temelju financijskih pokazatelja uspješnosti poslovanja i saznanjima  o ugledu među poduzetnicima. Dobitnici plaketa u kategorijama za veliko, srednje i malo uspješno trgovačko društvo su Plamen d.o.o iz Požege, Lipik Glas d.o.o. iz Lipika te Konto d .o.o. iz Požege.

O aktualnom stanju gospodarstva i recentnim pokazateljima u Požeško-slavonskoj županiji govorio je predsjednik Gospodarskog vijeća Županijske komore Luka Balenović, a  izlaganja na temu razvojnih raznolikosti i gospodarskih potencijala županija te aktualnog stanja projekata za koje su korišteni EU i nacionalni fondovi održali su predstavnici  Sektora za financijske institucije, poslovne informacije i ekonomske analize te Miistarstva regionalnoga razvoja i fondova EU. Uz  Ferdinand Trohu, zamjenika požeškog gradonačelnika , sjednici su nazočili drugi gradonačelnici i načelnici, brojni predstavnici značajnijih trgovačkih društava te predstavnici institucija značajnih za gospodarstvo.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn