ZAVRŠEN OČEVID – Do prometne nesreće kod Okučana, u kojoj su poginule dvije osobe, došlo je zbog ne držanja strane kretanja | Slavonski.hr

ZAVRŠEN OČEVID – Do prometne nesreće kod Okučana, u kojoj su poginule dvije osobe, došlo je zbog ne držanja strane kretanja

Datum objave: 05. 10. 2018. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Na mjestu događaja prometne nesreće, kod Okučana, u kojoj su poginule dvije osobe, završen je očevid. Utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo, jer je 66-godišnjak upravljajući osobnim automobilom (RI registracijskih oznaka), zbog ne držanja strane kretanja prešao na suprotni kolnički trak, izvjestili su iz Pu brodsko-posavske.

Prometna nesreća se dogodila danas, oko 10 sati, na cesti između naplatnih kućica Okučani i autoceste A3 (južna strana). U zajedničkoj suradnji policije i Županijskog državnog odvjetništva, obavljen je očevid, kojim je utvrđeno, da je do prometne nesreće došlo, jer je 66-godišnjak upravljajući osobnim automobilom (RI registracijskih oznaka), zbog ne držanja strane kretanja prešao na suprotnu kolničku traku. Pritom je došlo do sudara sa osobnim automobilom (BiH registracijskih oznaka), kojim je upravljao 37-godišnjak.

U ovoj prometnoj nesreći poginuo je 66-godišnji vozač i 64-godišnja suvozačica, dok je 37-godišnjak lakše ozlijeđen, te je nakon ukazane liječničke pomoći u bolnici u Novoj Gradiški pušten kući. Policija o prometnoj nesreći dostavlja obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

TEKST: S. P.     FOTO: S. P.( ilustracija)

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn