NA POŽEŠKO-SLAVONSKIM PROMETNICAMA – Četiri osobe lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći u Alagincima, dvije u Požegi | Slavonski.hr

NA POŽEŠKO-SLAVONSKIM PROMETNICAMA – Četiri osobe lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći u Alagincima, dvije u Požegi

Datum objave: 30. 7. 2018. | Kategorija: Crna kronika

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Policijski službenici na području PU požeško-slavonske zabilježili su proteklog vikenda nekoliko prometnih nesreća sa ozlijeđenim osobama. Nesrećama su “kumovali” nepropisno mimoilaženje i neprilagođena brzina.

U petak, 27. srpnja 2018., oko 18.30 sati, u mjestu Alaginci, dogodila se prometna nesreća između dva osobna automobila koja je za posljedicu imala četiri lakše ozlijeđena sudionika.
Krećući se iz suprotnih smjerova, 36-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „BMW“, požeških registarskih oznaka i 21-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“ požeških registarskih oznaka, zbog vožnje neprilagođenom brzinom vozačice, odnosno nepropisnog kretanja kolnikom od strane vozača, prilikom mimoilaženja došlo je do sudara u kojemu su lakše ozlijeđeni vozačica i tri putnika iz vozila. Vozačici će biti izdan prekršajni nalog zbog prekršaja vožnje neprilagođenom brzinom, a vozaču zbog nepropisnog kretanja kolnikom prilikom mimoilaženja.

U nedjelju 29. srpnja 2018., oko 21.15 sati, u ulici Orljavskoj u Požegi, zbog nepropisnog kretanja kolnikom prilikom mimoilaženja i prelaska u suprotni prometni trak, došlo je do sudara između osobnog automobila marke „Volvo“ kojim je upravljao za sada neutvrđeni vozač, koji se udaljio s mjesta događaja pješice i osobnog automobilom marke „Volkswagen“ zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 21-godišnjak koji je kao i putnik iz istog vozila lakše ozlijeđen. Slijedi daljnji rad s ciljem pronalaska počinitelja ove prometne nesreće.

U nedjelju 29. srpnja 2018., oko 18.25 sati, u ulici Ramanovačkoj u Kaptolu, zbog nepropisnog kretanja kolnikom prilikom mimoilaženja, došlo je do sudara između osobnog automobila marke „Volkswagen“ kojim je upravljao 25-godišnji vozač i osobnog automobilom marke „Mazda“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljala 31-godišnjakinja. Vozačima će biti izdan prekršajni nalog zbog prekršaja nepropisnog mimoilaženja.

TEKST: S. P.      FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn