UZ PAYDO I MASTERCARD – Dan besplatnog parkiranja 22. studenoga | Slavonski.hr

UZ PAYDO I MASTERCARD – Dan besplatnog parkiranja 22. studenoga

Datum objave: 20. 11. 2018. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – U gotovo svim većim hrvatskim gradovima 22. studenoga je „Dan besplatnog parkiranja“, prva nacionalna akcija ove vrste kojom je građanima, korisnicima Mastercard® kartica, omogućeno praktički cjelodnevno parkiranje bez ikakvog troška. Besplatno parkiranje bit će moguće u Slavonskom Brodu, Đakovu, Osijeku, Požegi i Vukovaru te ukupno 27 gradova diljem zemlje.

Požega je u od 22. listopada u društvu 26 hrvatskih gradova u kojima je na snazi najnoviji način plaćanja parkirne karte PayDo aplikacijom. Stoga će se, uz besplatnu aplikaciju PayDo i Mastercard prvi puta parkirati bez troška u “Danu besplatnog parkiranja” i na požeškim parkiralištima.

Putem aplikacije PayDo, postojećim i novim korisnicima na dan akcije dostupno je besplatno preuzimanje deset satnih parkirnih karata za maksimalno dvije registarske oznake. Bilo da parkirate u mjestu stanovanja ili putujete na neku od lokacija gdje je PayDo aplikacija aktivna, svakako iskoristite ovu jednodnevnu akciju i u četvrtak 22. studenoga besplatno parkirajte u čak 27 gradova diljem zemlje.

Podsjetimo, prvi korak je preuzimanje besplatne aplikacije PayDo na platformama za iOS i Android (App Store, Google Play) ili na web stranici:www.paydo.hr. Nakon prijave u aplikaciju i registracije Mastercard kartice, bira se grad, unosi registarska oznaka vozila, određuje parkirna zona i razdoblje, a kao način plaćanja potvrđuje opcija „Besplatno uz Mastercard“. Parkiranje sa 100 posto popusta tako je ostvareno u svega nekoliko klikova, na potpuno siguran i provjeren način te u skladu sa svjetskim standardima.

Besplatno parkiranje osim u Slavonskom Brodu, Đakovu, Osijeku, Požegi i Vukovaru moguće je i u gradovima: Bjelovar, Crikvenica, Dubrovnik, Hvar, Karlovac, Koprivnica, Korčula, Novi Vinodolski, Ogulin, Orebić, Poreč, Pula, Rab, Rovinj, Samobor, Sisak, Split, Šibenik, Varaždin, Vodice, Vodnjan i Zadar. Nacionalna pokrivenost aplikacije diljem zemlje popularno nazivane Pajdo, jamči gotovo svakodnevne uštede i nakon isteka akcijskog „Dana besplatnog parkiranja“.

Iako je SMS još uvijek najrasprostranjeniji oblik mobilnog plaćanja, plaćanje aplikacijama ima brojne prednosti. Primjerice, PayDo ne koristi SMS protokol pa za razliku od SMS-a građani ne snose troškove naknada za platne transakcije. „Iz navedenih razloga, osim potpuno besplatnog parkiranja dana 22.11., nastavljamo i s godišnjom promotivnom pogodnosti za sve korisnike Mastercard kartica: 10 posto od iznosa plaćenog za satne karte vraća se korisniku na promotivni račun, a što može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja“, objasnio je Mario Hegedüs, izvršni direktor Infoarta – IT tvrtke koja stoji iza PayDo aplikacije.

Akcije su kreirane s ciljem popularizacije praktičnosti mobilnog plaćanja, u ovom slučaju kupovine parkirališnih karata. Prema istraživanjima, aplikacije za plaćanje koristi gotovo 60 posto potrošača u zemljama gdje su takve usluge dostupne. Čak 95 posto  Hrvata koristi kartice, a 62 posto ih želi plaćati mobitelom. Upravo brzina, jednostavnost i ostvarene uštede čine PayDo aplikaciju itekako korisnom i poželjnom. Zbog toga svakim danom raste broj novih PayDo korisnika, što i ne čudi s obzirom na podatak da se potrošači regije ne odvajaju od svojih pametnih telefona te ih u prosjeku koriste 4,3 sata na dan.

Stoga iskoristite „Dan besplatnog parkiranja“ i već sada putem mobitela ili weba preuzmite PayDo parking aplikaciju. Vaš parking pomoćnik Pajdo pobrinut će se da parkirate brže, jednostavnije, povoljnije, ali i potpuno besplatno 22.11.2018. godine.

IZVOR: www.paydo.hr/

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn